ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 20€.
☎ 210 493 3183
Τηλεφωνικές Παραγγελίες
ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ 9:00 - 15:00
ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00 - 14:00 & 17:00-21:00
Βρίσκεστε εδώ:: Αρχική » Όροι Διαγωνισμών »

Όροι διαγωνισμού

1. Υποψήφιοι για το διαγωνισμό θα είναι όσοι λαμβάνουν μέρος σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες και προϋποθέσεις του διαγωνισμού:

2. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι συνεργάτες της karrohome.gr, όπως και οι συγγενείς τους έως και τον 1ο βαθμό εξ αγχιστείας.

3. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

4. Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, για την οποία ο χρήστης θα έχει ακολουθήσει τα εξής 3 βήματα:

Βήμα 1. Κάντε LIKE στην σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/karrohome.gr).

Βήμα 2. κάντε share

Βήμα 3. συμπληρώστε τα στοιχεία σας

5. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 30/09/2019 ημέρα Δευτέρα το πρωί και λήγει στις 13/10/2019 ημέρα Κυριακή το βράδυ. Έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν αυτές που θα έχουν υποβληθεί μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα το πρωί και μέσα στην ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή στη σελίδα του Facebook (www.facebook.com/karrohome.gr).

6. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει μόνο μία φορά.

7. Ο νικητής αναδεικνύεται με ηλεκτρονική κλήρωση που γίνεται υπό την επίβλεψη της karrohome.gr και θα ειδοποιηθεί μέσω μηνύματος στο Facebook για την παραλαβή του δώρου του.

8. Πέραν του νικητή, θα αναδειχθούν και 3 αναπληρωματικοί νικητές σε σειρά προτεραιότητας.

9. Αν και για οποιονδήποτε λόγο, που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της karrohome.gr, δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με το νικητή του διαγωνισμού έως και 7 ημέρες από την λήξη του διαγωνισμού, τότε η karrohome.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανακηρύξει άλλο νικητή από τους αναπληρωματικούς.

10. Το δώρο του νικητή είναι προσωπικό, δε μεταβιβάζετε και δεν ανταλλάσσετε με χρήματα ή άλλα δώρα. Η τελική παράδοση των δώρων στους νικητές γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τον νικητή και η αποστολή του δώρου θα πραγματοποιηθεί με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

11. Η karrohome.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους του διαγωνισμού ,να ανακαλέσει, να συντομεύσει ή ακόμη και να παρατείνει τη διάρκειά του. Οποιαδήποτε μεταβολή που αφορά τους όρους του διαγωνισμού θα γνωστοποιείται στο κοινό μέσω της σελίδας της στο Facebook : www.facebook.com/karrohome.gr

12.Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες κατά την διάρκεια του διαγωνισμού και όχι μόνον, η συμπεριφορά τους στην υποβολή σχολίων να είναι κόσμια.

13. Η συμμετοχή σε διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων όπως αυτοί αναγράφονται ξεκάθαρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της karrohome.gr.

Σας ευχαριστούμε πολύ και καλή επιτυχία!!!

Η ομάδα της karrohome.gr

 

Τηλεφωνική Υποστήριξη

Χρησιμοποίησε την τηλεφωνική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε καθημερινά, εκτός Σάββατου & Κυριακής, ωράριο καταστημάτων

Δωρεάν μεταφορικά

Απόλαυσε δωρεάν παράδοση των προϊόντων σου για κάθε παραγγελία άνω των 20€

Παραλαβή απο το κατάστημα μας.

Παράλαβε τα προϊόντα σου απο το κατάστημα μας, κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων.

Γράψου στο newsletter μας!