Αν είσαι λάτρης του καλοκαιριού σίγουρα μετράς παγωτά και μπάνια, γιατί έτσι νιώθεις και πάλι παιδί. Κάθε απόγευμα πηγαίνεις να απολαύσεις την αγαπημένη σου γεύση και τα Σαββατοκύριακα ετοιμάζεις την τσάντα της παραλίας για να χαρείς τα καθαρά νερά και το χάδι του ήλιου παρέα με ένα δροσερό ρόφημα. 

Στο Καρρώ Home αγαπάμε την εποχή αυτή και σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για όλα όσα χρειάζεσαι στην παραλία, ώστε οι στιγμές αυτές να είναι όμορφες και ξεκούραστες.

Ξεκινάμε από το σημείο που βρίσκεσαι στο σπίτι και ετοιμάζεις την τσάντα με όλα τα απαραίτητα.

Ποια δεν έχει βρεθεί στη θέση να ψάχνει την τσάντα θαλάσσης της προηγούμενης σεζόν χωρίς αποτέλεσμα;

 

Για να μη βρεθείς σε αυτή τη θέση εμείς προτείνουμε την Greenwich Polo Club σε γκρι χρώμα. Είναι κομψή και το ουδέτερο χρώμα της δεν είναι δεσμευτικό για το υπόλοιπο look


Αφού λοιπόν έχεις την τσάντα θαλάσσης ήρθε η στιγμή να τη γεμίσεις.

Και επειδή η ασφάλεια έρχεται πρώτη, βάλε οπωσδήποτε το αντηλιακό σώματος και προσώπου σε αυτή. Συνέχισε με μια βαμβακερή πετσέτα σε ένα δροσερό χρώμα όπως το aquaΑν θέλεις να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου σε πετσέτες θαλάσσης ή χρειάζεσαι φέτος μία για την παραλία, η Guy Laroche είναι αυτό που ψάχνεις σε απίστευτη ποιότητα από 100% βαμβάκι σε όμορφο και minimal σχέδιο. 




Συνέχισε βάζοντας ένα δεύτερο μαγιό για να αλλάξεις μετά το μπάνιο σου, κρύο νερό και σνακ σε περίπτωση που καθίσεις πολλές ώρες και πεινάσεις.

 

Νεσεσέρ θαλάσσης για τα μικροαντικείμενα της παραλίας

 

Ολοκλήρωσε με τα προσωπικά σου αντικείμενα όπως το πορτοφόλι και τα κλειδιά. Καλό είναι να μην τα βάλεις σκόρπια μέσα στην τσάντα θαλάσσης γιατί μπορεί να πέσουν κατά λάθος ή να τα ψάχνεις πολλή ώρα.

Για τον λόγο αυτό μπορείς να πάρεις ένα κομψό νεσεσέρ θαλάσσης για όλα τα μικροαντικείμενα, όπως της Greenwich Polo Club σε βαθύ μπλε χρώμα. 

Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις για την παραλία, να κολυμπήσεις, να κάνεις ηλιοθεραπεία και να περάσεις όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει.

Αλήθεια σε ποιο μπάνιο είπαμε ότι είσαι;

Σου φάνηκαν χρήσιμα τα προϊόντα;

Βρες τα εδώ: Τσάντα θαλάσσης με κρόσσια Greenwich Polo Club, GUY LAROCHE Πετσέτες Θαλάσσης PESTEMAL 14 AQUA & Νεσεσέρ θαλάσσης Greenwich Polo Club.