Γνωρίζουμε πόσο ευαίσθητο είναι το δέρμα των μικρών μας φίλων και γι’ αυτό προτείνουμε μόνο σεντόνια και πετσέτες που είναι φτιαγμένα από τα πιο ποιοτικά υλικά.

Το Καρρώ Home  προτείνει υπέροχα σχέδια σε σεντόνια και μπουρνούζια που εξασφαλίζουν ανάλαφρους ύπνους και μια τρυφερή αγκαλιά μετά το μπάνιο τους.

Ας ρίξουμε μια ματιά:


Παιδικά και βρεφικά σεντόνια σε ξεχωριστά σχέδια!

Με εμπειρία 26 χρόνων στον χώρο των λευκών ειδών προτείνουμε βαμβακερά σεντόνια που απορροφούν τον ιδρώτα και χαρίζουν την ιδανική θερμοκρασία στους ύπνους κάθε παιδιού ή βρέφους. Έτσι, θα απολαμβάνει ανενόχλητους και ανάλαφρους ύπνους για όνειρα γλυκά.

Στο Καρρώ Home θα βρεις χρωματιστά σχέδια και χαριτωμένες φιγούρες που θα είναι η ιδανική προσθήκη που θα αναβαθμίσει με μία κίνηση το δωμάτιο του μωρού σου.

Όπως αυτή με ένα όμορφο καράβι, θάλασσα, δελφίνια και ήλιο Μπορείς να σκεφτείς τίποτα καλύτερο για το μωρό σου ειδικά τώρα που το καλοκαίρια είναι μια ανάσα κοντά;
Σχέδια εμπνευσμένα από τον πράσινο διάκοσμο της φύσης με λουλούδια και ζωάκια να είναι όμορφα αποτυπωμένα στα σεντόνια.Θεωρείς δύσκολη την ώρα του μπάνιου;


Μπορεί να σου παίρνει χρόνο το μπανάκι του μωρού σου και πολλές φορές να δυσκολεύεσαι όμως μετά μόνο χαρά μπορεί να νιώθει καθώς θα το περιμένει μια όμορφη αγκαλιά να σκουπίσει τις σταγόνες νερού.

Κάνε τη διαφορά και προτίμησε ένα πόντσο αντί για το κλασικό μπουρνούζι. Φοριέται πιο εύκολα και είναι 100 % αποδοτικό (και βαμβακερό).Το χρώμα της μέντας θυμίζει δροσερό αεράκι ενώ ο μονόκερος είναι αγαπημένο μοτίβο βγαλμένο από τα βρεφικά όνειρα.