Το ξέρουμε ότι η εμπειρία του spa είναι ιδιαίτερα απολαυστική!

Ξεκουράζει το πνεύμα και καθαρίζει το μυαλό από κάθε άγχος. Σε ανανεώνει σωματικά και πνευματικά για να βλέπεις με νέα, παρθένα ματιά τα πράγματα.

Αξίζεις την εμπειρία αυτή κάθε μέρα και μπορείς να τη χαρίσεις στον εαυτό σου

Γι’ αυτό σου προτείνουμε ιδέες, ώστε να κατακτήσεις τα μυστικά για την απόλυτη spa ατμόσφαιρα.


Τι χρειάζεσαι για να κατακτήσεις την απόλυτη spa αισθητική λοιπόν;

Είναι σημαντικό ο χώρος να είναι καθαρός και μαζεμένος χωρίς περιττά πράγματα.

Προτίμησε ουδέτερες αποχρώσεις του nude και του λευκού σε ό,τι προσθέσεις.

Για παράδειγμα στο πατάκι  μπροστά από την μπανιέρα το μπεζ χρώμα είναι μια πολύ καλή λύση. Έτσι, κερδίζεις όχι μόνο σε αισθητική αλλά σε ασφάλεια και σταθερότητα.



Συνέχισε στις ίδιες αποχρώσεις με τις πετσέτες. Φρόντισε να είναι απαλές για να αγγίζουν τρυφερά και απαλά το δέρμα σου. Είναι σημαντικό να είναι απορροφητικές, βαμβακερές και υποαλλεργικές. Τα ποιοτικά προϊόντα είναι must σε έναν χώρο spa, πόσο μάλλον στο σπίτι σου!


Το ίδιο ισχύει και για το μπουρνούζι σου, το οποίο θα πρέπει να προσφέρει μια ζεστή και απαλή αγκαλιά στο σώμα σου μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Η επώνυμη υπογραφή της Raxevsky το υπόσχεται μαζί με εξαιρετική αντοχή και απορροφητικότητα!


Και τα αξεσουάρ πρέπει να ακολουθούν στους τόνους αυτούς!

Σε φυσικές και γήινες αποχρώσεις είναι καλό να είναι και τα διακοσμητικά που θα επιλέξεις, όπως το ποτήρι για την οδοντόβουρτσα, τη θήκη για το σαπούνι, το δοχείο για το υγρό των χεριών. Ρίξε μια ματιά στην εικόνα για να καταλάβεις τι εννοούμε!


Μπορείς να προσθέσεις αρωματικά κεριά ή αιθέρια έλαια που να απελευθερώσεις ευωδιαστές μυρωδιές στην ατμόσφαιρα ή ένα όμορφο φυτό.

Να θυμάσαι πως ο στόχος είναι να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον που χαρίζει ηρεμία και αρμονία!

Κάνε την αρχή, επιλέγοντας τις παραπάνω προτάσεις: Guy Laroche Πατάκι Portofino Smoke, Dashome Σετ Πετσέτες 3Τεμάχια Best Μπεζ, Raxevsky Μπουρνούζι Με Γιακά, Palamaiki Ποτήρι Μπάνιου Bath Accessories

Μπορείς να βρεις πολλές περισσότερες εδώ: Καρρώ Home, Μπάνιο