Ένας καλός ύπνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός, ώστε η μέρα σου να είναι πιο χαρούμενη και αποδοτική. Σημαντικό ρόλο παίζει ένα καλό στρώμα και φυσικά ένα ποιοτικό ζευγάρι σεντόνια. Έτσι, θα κοιμάσαι ανάλαφρα ενώ το σώμα σου θα έχει την κατάλληλη στήριξη.

Αποστολή μας στο Καρρώ Home είναι να σου προτείνουμε ανθεκτικά σεντόνια που αγγίζουν φιλικά το σώμα και φυσικά είναι κομψά, ώστε να υποστηρίζουν την αισθητική του χώρου σου.

Ας δούμε τρεις προτάσεις από εταιρείες που ξεχωρίζουν με τα σχέδιά τους στον χώρο των λευκών ειδών.


Αριστοκρατικά σεντόνια από την Greenwich Polo Club


Διακριτικά και κομψά, το σετ σεντόνια της σειράς Premium από την Greenwich Polo Club κερδίζουν τις εντυπώσεις. Είναι από 100% βαμβάκι satin ενώ χαρίζει ιδανική θερμοκρασία στο σώμα σου την ώρα που κοιμάσαι, ώστε να απολαμβάνεις ανενόχλητους ύπνους. Προτίμησέ τα και για την αντοχή τους χάρη στα υλικά άριστης ποιότητας από τα οποία είναι κατασκευασμένα.


Λευκά είδη από την Down Town!



Κλασικά και φινετσάτα, τα σεντόνια από την Down Town ταιριάζουν πάντα και παντού. Μπορείς να απολαμβάνεις εσύ αλλά και τα παιδιά σου ή τα εγγόνια χάρη στη διαχρονική αισθητική και φυσικά τη μοναδική τους ποιότητα από βαμβακοσατέν. Θα τα βρεις σε υπέρδιπλο μέγεθος ενώ έχεις και τη δυνατότητα ειδικών ραφών στα μέτρα σου.


Η DASHOME φέρνει τη φύση στο υπνοδωμάτιό σου!

 


Μία από τις τάσεις της μόδας στον χώρο των λευκών ειδών είναι τα σχέδια τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα δέντρα και τα φυτά, όπως τα υπέρδιπλα σεντόνια Prestige. Η σύστασή τους είναι φιλική στο δέρμα χάρη στο 100% υποαλλεργικό ύφασμα cotton-satin, ώστε να αγκαλιάζει απαλά το δέρμα σου όσο εσύ κοιμάσαι. Κομψό και ανθεκτικό, minimal και ποιοτικό, το σετ σεντόνια της Dashome είναι αυτό που χρειάζεται φέτος το κρεβάτι σου.

Επένδυσε σε ένα ποιοτικό σετ σεντόνια και κάνε στον εαυτό σου ένα μικρό δώρο που θα σου χαρίσει νύχτες απίστευτης ξεκούρασης και ευχαρίστησης.

Βρες όλα τα προϊόντα εδώ: Σετ Σεντόνια Υπέρδιπλα GREENWICH POLO CLUB Εκρού-Μαύρο, Σετ Σεντόνια Υπέρδιπλα Down Town & Σετ Σεντόνια Υπέρδιπλα Dashome.